Menu

Fusie

Tao training Fusie 1

Tijden: dinsdag 19.30 – 21.30 uur op 16, 23, 30 juni en 7 juli 2020

We beginnen elke workshop ochtend met opwarm- en basis qi gongs. Dit opent de kanalen, pulseert, stroomt en genereert vitaliteit in je lijf. Meedoen aan de Fusie vraagt innerlijke betrokkenheid en inzet.

In Fusie 1 gaan we contact maken met onze organen en de emoties die hiermee verbonden zijn. De negatieve emoties leer je transformeren in bruikbare energie. Je maakt als het ware van afval bruikbare compost om verder te kunnen groeien. Dit doe je door je krachten te bundelen in een parel. Met deze parel kun je opschonen, je fragmenteren verminderen en je  gaandeweg te helen. Tijdens de oefeningen maken we gebruik van de Innerlijke Glimlacht en de parel laten we circuleren in de Kleine Kosmische kringloop.

De fusie is een uitwerking van de universele Tao tradities. Het is de kunst en wetenschap van het verzamelen, opslaan en uitwisselen van energieën in het lichaam en in wisselwerking met de natuur.  Wanneer je de energie kanalen opschoont, zal de geest zich openbaren en neemt de creatieve energie toe. Je leert je met Chi versterken, helen en verbinden met de eenheid. Moeiteloosheid, blijdschap, liefde en welbevinden gaan deel uit maken van je dagelijkse leven.

Locatie: Yogastudio YogaChi, Elbestraat 6, 1966 XJ Heemskerk.