Menu

Fusie

                                                                                       

Fusie

Fusie is een vervolg op de Helende Klanken, de Innerlijke Glimlach en Kringloop binnen Universal Healing Tao stelsel. In de fusie trainingen versterken we lichaam en geest met de krachten van de natuur alsmede de eigen energie. Hierdoor wordt ons fysieke-, emotionele- en spirituele centrum evenwichtiger en kunnen we ons verder als mens ontwikkelen.

Met Fusie I fuseer je de energie die je emotioneel vastgezet hebt rond je organen, klieren, botten en zintuigen in positieve energie. Samen met de kosmische krachten verwerken we deze in de parel. Deze kunnen we als een helende voeding rond laten rondgaan in onze innerlijke kringloop. Deze micro kosmische kringloop geeft ons de emotionele balans, voeding, vitaliteit, heling en verdere spirituele ontwikkeling. De parel in deze rondgang trekt vervolgens de aarde-, kosmische- en universele energie aan.

In fusie II gebruiken we de parel om de positieve energieën in de organen te intensiveren en te versterken. De parel wordt krachtiger en vult zich gaandeweg met “compassie”energie. Dit wordt onze emotionele schoonmaak.

In Fusie III brengen we de yin en yang energie in balans. We gaan nieuwe energie kanalen openen in ons lichaam. Het midden van het Midden gaat voelbaar worden. Oorzaak en gevolg vinden zich in het midden, in éénheid. Eenzijdigheid en vorm gehechtheid nemen af. Ons leven wordt meer heel. Word je bewust van je verbindende universele en scheppende kracht.