Menu

Preventieve Gezondheidszorg

“De arts van de toekomst zal geen medicijnen voorschrijven, maar zijn patiënten belangstelling bijbrengen voor zorg voor het lichaam, voor een gezonde voedingswijze en voor de oorzaak en het voorkómen van ziekte.” Aldus Thomas Edison, 1847-1931, uitvinder van de gloeilamp.

Stress

Uit diverse onderzoekingen is gebleken dat wij bij een overmaat aan negatieve emoties en stress vatbaar worden voor ziekte. De gif- en afvalstoffen hopen zich op en gaan woekeren in het lijf. Na verloop van tijd volgt noodzakelijk medische onderzoek, behandeling en medicatie. Uiteindelijk wordt de meeste tijd in bed door gebracht.

Waarin ligt de oplossing

De organen zijn de transformatoren van onze fysieke, mentale, emotionele en geestelijke energie. Je kunt negatieve energie transformeren in levensenergie (Chi) om lichaam en geest te helen. Alles wat je aandacht en liefde geeft groeit en bloeit. Dit geeft ons meer welbevinden en onafhankelijkheid. Uit je hoofd,  in je lijf.

Ik, Johan Karrenbeld, ben tao instructeur bij YogaChi met 50 jaar les ervaring. Het werken op basis van de Universal Healing Tao® zie ik als een bijdrage om stress en ziekte in de wereld te verminderen.