Menu

Preventieve Gezondheidszorg

“De arts van de toekomst zal geen medicijnen voorschrijven, maar zijn patiënten belangstelling bijbrengen voor zorg voor het lichaam, voor een gezonde voedingswijze en voor de oorzaak en het voorkómen van ziekte.” Aldus Thomas Edison, 1847-1931, uitvinder van de gloeilamp.

Uit diverse onderzoekingen is gebleken dat wij met name bij een overmaat aan negatieve emoties en stress vatbaar worden voor ziekte. Na verloop van tijd volgt noodzakelijk medische onderzoek, behandeling en medicatie. Uiteindelijk wordt de meeste tijd in een bed door gebracht.

De organen zijn de transformatoren van onze fysieke, mentale, emotionele en geestelijke energie. We kunnen ons immuunsysteem versterken met beenmerg en thymus oefeningen. Transformeer je negatieve energie in levensenergie(Chi). Alles met aandacht en liefde groeit en bloeit. Dit geeft je welbevinden en onafhankelijkheid.

Leer bij YogaChi de stappen van je leven: 1. uit je hoofd in je lijf; 2. negatieve emoties transformeren in positieve energie; 3. psychische ontwikkeling; 4. geestelijke( spirituele) ontwikkeling.

Johan Karrenbeld is yoga- en Universal Healing Tao instructeur ® bij YogaChi met 50 jaar les ervaring. Hij ziet dit als een bijdrage om stress en ziekte in de wereld te verminderen.