Over Johan

Johan is senior yogaleraar en heeft 48 jaar yogales ervaring. Het verwerven van een spiritueel en didactisch meesterschap vraagt minstens een cyclus van 7 x 7= 49  jaar praktische yoga beoefening. Op jeugdige leeftijd ontwaakte een verlangen naar innerlijk weten. Een verlangen naar bewustwording van onderscheidend vermogen in eenheid

In 1970 kwam hij als een magneet in aanraking met Yoga en Tao. Johan is persoonlijk opgeleid door Saswitha die hem certificeerde in de Swabhawat, de korte weg tot wijsheid. 

Later heeft hij het werk van Master Chia en Inge Maassen hieraan toegevoegd. Johan is gecertificeerd Universal Healing Tao instructeur en Chi Nei Tsang( CNT) behandelaar. Hij beschikt over veel professionele les- en coachings ervaring. Johan is wars van de bijna overal aangeboden gym-yoga.

In maatschappelijk opzicht

was hij maatschappelijk werker( hbo).en consulent arbeids re-integratie. Voorts is Johan actief als gecertificeerde hbo+ counselar, -CNT-masseur en -hypnotherapeut. Johan is ontwikkeld in het begeleiden van mensen, zowel op het fysieke, emotionele als spirituele gebied.