Menu

Over Johan

 

Op jeugdige leeftijd ervoer ik de ambitie om op een hoger levensplan te komen. Had geen behoefte aan een wetenschappelijke titel, maatschappelijk aanzien of wereldse rijkdom. Eerder een wens naar een innerlijk evenwicht en harmonie in een wereld van zelfzucht en tegenstellingen. Een ambitie naar het vinden van een kosmische natuurlijke eenheid. In 1970 kwam ik in aanraking met Yoga en Tao en dit werd mijn levensbestemming. Op die manier heb ik mij als gecertificeerd Swabhawat yogaleraar, gediplomeerd hypnotherapeut, Universal Healing Tao instructeur® als Healing Tao buik behandelaar® ontwikkeld.

Tevens heb ik gewerkt als professioneel maatschappelijk hulpverlener en arbeidsconsulent. Beide op hbo niveau voor mensen met meervoudige persoonlijke problematiek. Ik heb mijn leven gewijd aan het begeleiden en helen van mensen, zowel op fysiek, emotioneel als spirituele gebied.

Alle gebeurtenissen en alle mensen in je leven zijn verschenen omdat je  deze zelf aangetrokken hebt. Aan jou wat je hiermee doet. Alles is!