Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
Goed

Ga een keer per week naar johan, 2jaar ben ik al onderweg.Elke keer iets nieuws en johan verteld ook hoe je lichaam werkt en als ik weer mijn oefingenen heb gedaan voel ik me weer soepel.Heb ook tydje counseling gedaan en johan gaf me veel handvaten ,waar alles bij elkaar kwam lichaam en geest..erg fijn .

Positieve ervaringen Johan Karrenbeld

Ik heb al vele jaren les van Johan Karrenbeld. Tijdens de wekelijkse oefeningen ervaar ik een positief effect op zowel mijn fysieke als emotionele toestand. Het zet je aan het denken hoe je omgaat met bepaalde emoties en hoe dat te verbeteren. Veel praktische, niet al te fysieke oefeningen, ondersteund door een stukje theorie en tot slot een korte ontspanning. Een prima combinatie.

yogalessen

De oefeningen die we doen zijn fijn voor het soepel houden van mijn lijf.Het werkt in op alle structuren. Er is aandacht voor ontspanning en het werkt helend op de emoties. Daar zijn speciale oefeningen voor , bv. de helende klank. Fysiek zijn de oefeningen niet zwaar.Na de les heb ik meestal een hele energieke dag terwijl ik ook dicht bij mezelf kan blijven. De lessen zijn in kleine groepen, de ruimte is prettig: licht en rustig. Het is gezellig met de mede-beoefenaars,

massage

Ik heb een aantal massagebehandelingen gedaan bij Yoga Chi. Het heeft mij meer geholpen dan de behandelingen bij de fysiotherapeut. Een heel aparte manier van masseren niet op de spieren maar bij de bron.Ik ga opnieuw een aantal sessies doen.