Menu

Fusie

Inleiding

Fusion I, II en III is een onderdeel van de Universal Healing Tao. In de fusie trainingen versterken we ons lichaam met de energieën van de 8 natuurkrachten van ons innerlijk en uiterlijk Universum. Ons fysieke-, emotionele-, denkcentrum wordt evenwichtiger. 

Fusie I word opgebouwd uit een aantal stappen. Hiermee fuseer je energie uit je organen, klieren, botten, zintuigen en emoties in werkbare spiralende krachtvelden. Deze werken als middelpuntzoekende krachten, Paqua”s genoemd. Zo ontstaat met enige oefening een parel, die we in de innerlijke kosmische kringloop brengen. Deze parel trekt vervolgens de aarde-, kosmische- en universele energie aan.

In fusie II gebruiken we de parel om de positieve energieën in de organen te intensiveren en te versterken. De parel wordt krachtiger en vulde zich met “compassie”energie. Dit word onze emotionele schoonmaak.

In Fusie III brengen we de yin en yang energie in balans. We openen in ons lichaam nieuwe kanalen. Eén paar Yin en één paar Yang kanalen. Het Midden, de kracht van de Yuan Chi, wordt voelbaar. Oorzaak, handeling en gevolg. De drie éénheid, the triple one. Nu het lichaam zo open en schoon is, heeft het bescherming nodig. Ook hiervoor gebruiken we de compassie parel om verder te gaan. Word je bewust van je scheppende universele verbindende kracht.