Menu

Hypnotherapie

Loop je ergens tegen aan? Wil je begeleiding naar een oplossing? Vraag eens een vrijblijvend gesprek aan bij YogaChi.

Ontdoe je van emotionele denk blokkades. Vind de krachtplek in je midden waar je al zo lang zo naar verlangt. In dit midden ontstaan geneesmomenten om je verkrampingen vrij te maken.

Johan maakt gebruik van EMDR die je diep in contact brengt in je lichaam. De oorzaak van je emotionele blokkades liggen juist opgeslagen in je organen. Bij reguliere hypnotherapie wordt veelal op een mentale manier gewerkt. Bij Johan leer je heel het lichaam gebruiken om te helen.

Johan is professioneel hypnotherapeut op hbo+ niveau met jarenlange ervaring en gecertificeerd medische basis kennis hbo+. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van denken, hart, buik gezondheid. Hij maakt gebruik van zowel westerse als oosterse therapeutische inzichten en werkwijzen.

In samenspraak leer je gebruik te maken van je zelf helend vermogen en achter je zelf te gaan staan. Gaandeweg kun je ontspannen, blij en gelukkig worden.

Kosten per sessie van een uur  € 60,00.

Een normaal tarief is rond de € 90,00 voor een sessie. Je kunt een deel declareren via de aanvullende verzekering. Johan vindt dit een onzinnig gedoe en een bureaucratische rompslomp. Eerst betaal je veel aanvullende verzekeringspremie die je later weer declareert. Daarom hanteert Johan de korte weg en een laag tarief.

Zie pagina Preventieve gezondheid