Buik Massage Therapie

Chi Nei Tsang, de diepe orgaan massage

Het grootste gedeelte van ons leven bestaat uit emoties. Negatieve emoties drukken we veelal weg. Die gaan op den duur pijn veroorzaken. Deze stagneren  rond je organen. Er komen vervolgens  pijnlijke knopen, klitten en verhardingen in je buik. Je raakt gespannen, uitgeput en uiteindelijk word je ziek.

Tijdens de Chi Nei Tsang( CNT) behandeling volgt de behandelaar het verhaal van je buik. De diep weggestopte emotionele spanningen komen naar boven. Laagje voor laagje wordt losgemaakt. Je navel is de plék om de negatieve emoties te ventileren of te verbranden.

Een behandeling nodigt je uit om je zelf helend vermogen te gaan gebruiken. Op die manier kom je dichter bij je kern en verwerk je beter de gevoelens in de buik. Dé plek waar je kunt zijn om voelen en denken te verbinden en hoe je in de wereld staat. Bij een complicatie zal  doorverwezen worden naar de huisarts.

De kosten van een behandeling zijn € 55,00 voor een uur. Johan is gecertificeerd Universal Healing Tao, Chi Nei Tjang, behandelaar.