Chi Nei Tsang Buikmassage

Chi Nei Tsang, de oer-sprong behandeling

Laat je stemming en welzijn verbeteren door Chi Nei Tsang. Verander je negatieve gevoelens in krachtige positieve gezondheid. Ons leven “begon” in de buik( en van onze moeder). Alle meridianen lopen door onze buik dus kun je alle delen van het lichaam bewerken. Onze navel speelt hierbij een primaire rol.

De 2e hersenen in je buik kun je gebruiken om je leven te veranderen.

Tijdens de Chi Nei Tsang( CNT) sessie volgt de behandelaar het verhaal van je buik. De diepe geblokkeerde emoties verlaten dan je navel. Je hoofd komt tot rust. Laag voor laag maak je oude pijn vrij om af te voeren.

De CNT psycho-buik behandelaar leert je om gebruik te maken van je zelf-helend vermogen. Op die manier kom je dichter bij je kern en verwerk je hiermee emotionele blokkades in buik, hart en hoofd. In het hoofd bevindt zich het psychologische register en het veelal onbewuste kaartje in je kaartenbakje. De blokkade en het vrijmaken hiervan zit daarentegen in je buik. Dé buik is de werkplek waar vitaliteit, voelen en denken verbonden zijn en waarmee je geaard in de wereld komt te staan. UIT JE HOOFD IN JE LIJF.

Bij een medische complicatie zal uiteraard doorverwezen worden naar de huisarts.

Johan is gecertificeerd Chi Nei Tsang behandelaar van de Universal healing Tao.

De kosten van behandeling zijn € 50,00 voor een uur.